Introduksjon

Grunntanken bak Heisann.no er å tilby en sikker løsning for kommunikasjon som støtter 2-faktor-autentisering. Brukernavn er ofte statisk og lett å gjette seg til. Passord er også mulig å finne ut av. Heisann.no støtter sterk authentisering ved at vi i tillegg til brukernavn og passord sender engangskode på SMS/E-post.

Hvordan fungerer heisann.no

Etter du har opprettet deg en konto på Heisann.no kan du starte å sende og motta beskjeder.

Når du sender en melding via Heisann.no får mottakeren først tilsendt en sikker lenke på e-post. For å åpne meldingen må mottakeren skrive inn koden som de får på SMS.

Lenken som mottakeren får er en midlertidig lenke som kun er gyldig i 30 dager. Det er ikke mulig for uvedkommende å gjette seg til sikker lenke adresse. Selv om uvedkommende skulle få tak i denne, må de likevel ha SMS passord for å få åpnet meldingen.

Heisann på 1-2-3

Det eneste du behøver å gjøre for å komme igang med sikker sending og mottak av meldinger og dokumenter er:

• Oppdater firmainformasjon (under flisen innstillinger)
  • Opprett grupper (under flisen innstillinger)
  • Overfør ønsket beløp til saldoen din på Heisann